مینی بیل چرخ زنجیری ساخت شرکت صنایع سنگین زرین کوپال پویا با موتور Yanmar ژاپن و تجهیزات هیدرولیک و زیربندی پرقدرت و پیشرفته دارای انعطاف پذیری بالا جهت انجام پروژه هایی که درغالب عملیات خاکی که مکان آن تنگ و باریک است و کارکردن سایر ماشین آلات درآن محل دشوار می باشد ، کاربرددارد . برای افزایش کارایی این دستگاه ، تجهیزات جانبی از جمله پیکور(چکش هیدرولیک )، فک تخریب ، چنگک ، چاله زن حفاری و غیره ... مناسب می باشد که جهت انجام انواع خاکبرداری ، لایروبی رودخانه ، حفر کانال ، تخریب و گودبرداری می توان ازاین دستگاه استفاده نمود . از ویژگی های این دستگاه ، سیستم هیدرولیک پیشرفته ، به روزبودن کابین و همچنین به دلیل چرخ زنجیری بودن آن مناسب زمین های شیبدار ، سست و خاکی می باشد .

 

 

 

مینی لودر بابکت (bobcat) و یا اسکید لودر (skid steer loader) یکی از کاربردی‌ترین ماشین‌آلات در زمینه خدمات شهری ، ساختمانی ، عمرانی، راه سازی، پل سازی، خاک برداری ،گود برداری است. مینی لودر های تولیدی شرکت زرین کوپال پویا با قدرت زیاد ولی در ابعاد کوچک قدرت مانور حرکتی بسیار بالایی را دارا می باشند . باتوجه به طراحی ویژه به کار رفته در این مینی لودرها ، ضمن راهبری و کنترل ساده ، این ماشین ها قادر خواهند بود حتی به صورت درجا نیز دور خود بچرخند ، این امر موجب خواهد شد تا این مینی لودرها بتوانند در شرایط گوناگون حتی فضاهای کم ، معابر باریک با سقف کوتاه ، تونل ها ، معادن ، زمینهای نرم و باتلاقی و حتی بر روی عرشه کشتی ها کاربرد داشته باشند . از دیگر ویژگی های این مینی لودرها امکان نصب تجهیزات جانبی بر اساس نیاز موجود و تبدیل آنها به ماشین هایی چند کاره میباشد .

 

 

 

لیفتراک های ساخت شرکت زرین کوپال پویا با به کارگیری دو نوع منبع انرژی متفاوت ( موتور دیزل گازوئیلی و باطری قابل شارژ برقی ) جهت استفاده در فضاهای کاری متفاوت و در ظرفیت های مختلف تولید و عرضه می شوند . ویژگی محصولات شرکت زرین کوپال پویا طراحی و ساخت مستقل با بهره گیری از دانش فنی روز دنیا و توان تولید داخلی می باشد . این ویژگی سبب می شود تا وابستگی محصول به خارج از کشور کاهش یافته و نیازهای خدمات پس از فروش مشتریان با سرعت بیشتر و هزینه کمتر مرتفع گردد . شرکت زرین کوپال پویا تلاش می کند تا علاوه بر خدمات پس از فروش مناسب ، با کاهش قیمت محصول در کنار کیفیت مطلوب و همچنین با ارائه تضمین های حقوقی قابل قبول ، همواره رضایت مشتریان را جلب نماید. ایجاد اشتغال و شکوفایی ملی از اهداف همیشگی شرکت زرین کوپال پویا می باشد .

 

 

.

 

یکی از نکات مثبت و قابل توجه مینی لودرهای شرکت زرین کوپال پویا ، قابلیت آنها در بکارگیری انواع ملحقات یا اصطلاحاً Attachment هاست. شرکت زرین کوپال تنها تولیدکننده مینی لودر در ایران از جمله شرکت هایی است که اقدام به تولید و یا عرضه این ملحقات به همراه دستگاه خود می نماید که هر یک کارآیی متفاوتی داشته و مناسب انجام پروژه های خاص می باشند، ازجمله کاربردهای این تجهیزات جانبی می توان به چاله کنی ، حفاری ، تسطیح ، تخریب و خدمات شهری اشاره نمود .که برخی از آنها عبارتند از :

  1. کوبیدن و سفت نمودن زیر سازی جاده ها و کف کانال ها با استفاده از غلطک ویبره
  2. تسطیح و پاکسازی زمین از بقایای عملیات ساختمانی، پخش کردن خاک بر روی خاکریزها، برداشتن لایه سطحی خاک با استفاده از تیغه بولدوزر .
  3. ...
  4. پاکسازی جاده ها و محوطه ها و پیاده رو های پوشیده شده از برف با استفاده از تیغه برف روب.
  5. ساخت بتن طی چرخش دورانی توسط جلوبند بتونیر ، برای محل هایی که فضا محدود باشد.
  6. تیغه آسفالت بر این دستگاه قادر به خرد کردن اسفالت و بتن توسط تیغه الماسه آن میباشد.
  7. عملیات تخریب در تونل ها ، کانال ها و اصولاً حفاری توسط درام کاتر انجام میشود.
  8. ساخت تونل ها ،معادن ،تخریب بناهای قدیمی با استفاده از چکش هیدرولیکی یا پیکور.
  9. برای جارو کردن و تمیز کردن جاده ها ، پیاده رو ها ،پارکینگ و .... میتوان از جاروب استفاده نمود.
  10. با استفاده از چاله کن میتوان چاله های عمودی در سطح زمین ایجاد نمود .
  11. ایجاد شیار در زمین های سخت و یخ زده توسط .Ripper
  12. حفاری زمین ،کانال کشی ،جاگذاری سیستم آبرسانی و.... با استفاده از بیل بکهو.
  13. تسطیح و جابجایی سنگهای بزرگ یا اجسام، بارگیری و تراز کردن زمین با استفاده از باکت همه کارهCombination Bucket .
  14. حمل نقل مواد، لوله و قطعات مدور،تنه های درخت ،جابجایی سنگ با استفاده از چنگک.
  15. کابل کشی ، حفر جوی برای آبرسانی و نصب لوله و ... با استفاده از ترنچر یا کانال کن .
  16. دو شاخ لیفتراک برای جابجایی ایمن مواد در ارتفاع

 

 

 
 
 
درباره زرین کوپال:
شرکت زرین کوپال پویا بزرگترین تولیدکننده انواع مینی لودر در ایران با بیشترین درصدIPI ساخت در داخل کشور و عضو انجمن تولید کنندگان ماشین آلات راه سازی با بهره گیری از دانش مدرن ، 4 مدل از مینی لودر ( بابکت ) های خود را با نصب موتورهای دیزل ژاپنKubota و بیل چرخ زنجیری 6 تن با موتور و تجهیزات هیدرولیک از برندهای معتبر جهانی نظیر رکسروت ، دانفوس با قابلیت نصب انواع لوازم جانبی نظیر باکت خاک برداری ،پیکور ، برف روب ، تسطیح کننده ،،بکهو ، میکسر ،جاروب برسی ، جاروب، چنگک صنعتی ، چاله کن ،تیغه بولدوزر ، لیفتراک ، پاسخگوی کلیه نیاز های تمامی زمینه های ساخت و ساز ، جاده سازی ، راهسازی ، کشاورزی ،معدن و غیره را فراهم مینماید. خدمات بعد از فروش کارآمد و گسترده ، کیفیت برتر ،قیمت مناسب از اهداف با اهمیت شرکت زرین کوپال می باشد.شرایط فروش انواع مینی لودر ( بابکت ) بیل چرخ زنجیری و لیفتراک از 3 تا 5 تن این شرکت با تسهیلات ویژه، فرصت مناسبی را برای خرید مناسب تر مشتریان فراهم می نماید.با ما مشورت کنید به سود شماست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، صبح امروز تفاهم‌نامه بین سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان منطقه آزاد انزلی با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری،

صنعتی و ویژه اقتصادی و همچنین مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی به امضاء رسید.

با توجه به وظایف قانونی سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه امور بنادر بازرگانی و حاکمیت دریای کشور و اهداف ایجاد مناطق آزاد تجاری-صنعتی برای تولید و صادرات کالاهای صنعتی و تبدیلی این تفاهم‌نامه بابت تعامل، همکاری، تسریع، تسهیل و تفکیک وظایف قانونی جهت جلوگیری از تداخل و موازی‌کاری در وظایف قانونی بین سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان منطقه آزاد انزلی منعقد شد که از این تاریخ لازم‌الاجرا است.

انجام و نظارت بر عملیات بندری، ایمنی بندر، انجام عملیات بندری و وصول درآمدها، امنیت بندر و همکاری در جذب سرمایه طرح‌های سرمایه‌گذاری نظیر گردشگری و مارینا (بنادر تفریحی) در بنادر انزلی و کاسپین از تعهدات این تفاهم‌نامه است.

ایجاد بورس کالا در منطقه آزاد انزلی ، استقرار بانک‌های خارجی در منطقه آزاد انزلی، مدیریت و راهبری مرکز کنترل و مراقبت دریایی، مقابله با آلودگی آب دریا و لایروبی احداثی و نگهداری و هیدروگرافی در اسکله‌ها و وصول هزینه‌های مرتبط از مفاد درج شده در این تفاهم‌نامه است.

در ابتدای این مراسم، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: سرمایه‌هایی در کشور وجود دارد که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد و مناطق آزاد در رونق بنادر تجاری مؤثر هستند.

محمد راستاد افزود: بنادر صرفاً محل تخلیه و بارگیری و ترابری کالا نیستند بلکه باید پیرامون آنها تولید و ارزش افزوده وجود داشته باشد، رونق نوار ساحلی کشور ضرورت دارد که در این ضرورت باید توجه داشت که پسکرانه بنادر به مراکز تولید به ارزش افزوده تبدیل شوند.

وی به تفاهم‌نامه امروز سازمان بنادر و سازمان منطقه آزاد انزلی اشاره کرد و گفت: در این تفاهم‌نامه سازمان بنادر و دریانوردی در نقش‌آفرینی ارتقاء بهره‌وری بندر کاسپین در کنار بندر انزلی تلاش می‌کند.

* تنها از یک پنجم ظرفیت بنادر ساحل خزر استفاده می‌شود

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: حمل و نقل دریایی در حوزه خزر باید افزایش یابد و با افزایش صادرات و ترانزیت، این هدف محقق می‌شود.

راستاد گفت: سهم بنادر از صادرات به کشورهای حاشیه خزر و ترانزیت کالا از طریق بنادر حاشیه خزر باید افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: ظرفیت بنادر شمالی کشور 30 میلیون تن است که فقط از یک پنجم آن یعنی 6 میلیون تن استفاده می‌شود.

راستاد با تأکید بر اینکه ضرورت دارد ارتقاء پذیری بنادر افزایش یابد، گفت: به دنبال این هستیم که همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با مناطق آزاد ارتقاء یابد البته در این حوزه تفاهم‌نامه کلی مرتبط با همه مدل‌های حمل و نقلی بین وزارت راه و شورای عالی مناطق آزاد به امضاء رسیده است.

انتهای پیام/

در راستای سیاست جلب رضایت مشتری ،شرکت زرین کوپال پویا واحدی را تحت عنوان واحد خدمات پس از فروش      ایجاد نموده است . کارشناسان این مرکز به محض دریافت درخواستی از مشتری ،با اقدامی مناسب و شایسته خدمات و نیاز های ایشان را ارائه می نمایند.شرکت زرین کوپال علاوه بر ارائه خدمات پشتیبانی موثر و رعایت حقوق مشتری در دوران گارانتی ،به منظور آشنایی بیشتر مشتریان به مسائل و موارد فنی و آموزشی می توانند از خدمات مشاوره ای مجانی قبل از خرید و یا بعد از خریدن را نیز بهره مند شوند. تامین قطعات یدکی اصل با کمترین هزینه ممکن نیزبرای ماشین آلات فروخته شده در این واحد تدارک دیده شده است.

 

معرفی مینی لودر یا بابکت

مقدمه

به عنوان اولین مطلب به دستگاهی اشاره می کنم که قیمت تمام شده آن در مقایسه با دیگر ماشین آلات سنگین بسیار پایین تر بوده و همچنین با توجه به ملحقاتی که به آن وصل می شود در بسیاری از موارد پیمانکاران را از استفاده از نیروی انسانی بی نیاز می کند. مینی لودر نامهای دیگری هم دارد و از آن به عنوان اسکید استیر لودر و یا بابکت هم یاد می شود. البته باید متذکر شوم بابکت به عنوان قدیمی ترین تولید کننده ای است که در زمینه ارائه مینی لودر در ایران مشغول می باشد و از اینروست که این دستگاه به بابکت هم معروف شده است. این دستگاه صرفاً یک لودر جهت خاک برداری و یا بارگیری کامیون نمی باشد، بلکه با توجه به نوع پروژه می توان از تجهیزات جانبی که به منظور نصب بر روی مینی لودر در نظر گرفته شده است استفاده نمود.
تصور میکنم که همگی موافق ارائه خدمات شهری مکانیزه در کلان شهرهایی مثل تهران اصفهان و یا شیراز و دیگر شهرهای کشور باشند. چرا که هم به تغییر مثبت چهره شهرها کمک زیادی می کند و هم اینکه انجام دادن مکانیزه آنها به نیروی انسانی کمتری نیاز داشته و سریعتر انجام می شود. خدمات شهری رنج وسیعی از عملیاتها را در بر میگیرد. از جمع آوری و انتقال زباله ها به کارخانه های بازیافت گرفته تا انجام هرگونه عملیات عمرانی و یا تاسیساتی درون شهری که تقریباً تمامی آنها بر عهده شهرداریها است و یا اینکه از طریق شهرداری ها به پیمانکاران مربوطه ارجا داده می شود. از آنجا که انجام فعالیت در داخل شهر محدودیتهایی را برای شهرداری ها و یا پیمانکاران ایجاد می کند بنابراین برای انجام صحیح آن به ماشین آلات متناسب با پروژه نیاز خواهد بود. برای انجام عملیات حفاری درون شهری از بیل مکانیکی چرخ زنجیری نمی توان استفاده کرد، برای حفر ترانشه ای به عرض ۶٠ سانتیمتر نمی توان از بیل مکانیکی ٢٠ تنی استفاده کرد، در کوچه هایی با عرض کمتر از ٢ متر چگونه می توان از لودرهای معمولی برای خاکبرداری و انجام سایر فعالیتهای عمرانی استفاده کرد؟ از طرف دیگر تعداد ماشین آلات فعال در پروژه های دورن شهری برای اینکه فعالیتهای روزانه مردم را مختل نکند می بایست کمترین تعداد ممکن بوده و همچنین حجم آنها نیز تا حد ممکن کم باشد.
توضیحات بالا مهمترین دلیلی برای ساخت و ارائه ماشین آلات چند منظوره توسط تولیدکنندگان ماشین آلات می باشد. چرا که هم از تعداد ماشین آلات و هم نیروی انسانی مورد نیاز می کاهد. از جمله این ماشین آلات دو نوع لودر است ، یکی مینی لودر نام دارد و دیگری بکهو لودر. علیرغم اینکه مینی لودر سالهاست که در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد ولیکن هیچگاه در ایران بطور گسترده مورد استفاده قرار نگرفته بود تا زمانیکه تعداد محدودی توسط پیمانکاران به کشور وارد شد و در چند پروژه به کمک شهرداری تهران آمد. بعد از آن بود که تعدادی از تولید کنندگان مانند Bobcat, JCB, Daewoo, Hyundai و ... شروع به معرفی گسترده این محصول کردند.
لازم به ذکر است که شرکت صنایع سنگین زرین کوپال پویا از سال 1388 به عنوان بزرگترین تولید کننده انواع مینی لودربا بیشترین درصد ساخت در ایران، کوشش می کند با بهره گیری از دانش فنی داخلی و بهره جستن از تجربه بزرگترین تولید کنندگان مینی لودر دنیا ، ضمن گسترش روز افزون توانمندی تولید داخلی ، وابستگی تولید این محصول به خارج از کشور را کاهش دهد.

 

 

تمامي حقوق براي شرکت صنایع سنگین زرین کوپال محفوظ است © 1396 Copyright © 2018 Zarrinkupal All Rights Reserved